středa 23. března 2016

JARNÍ MÓDNÍ TRENDY

Zdravím své čtenářky!
Jaký máte dneska den? Já dost na prd, s blbou náladou jsem se už probudila a to nikdy nevěstí nic dobrýho :D Štve mě, že mám na všechno hrozně málo času, nestíhám všechno to co bych chtěla...prostě nějaká jarní depka dneska :D A ještě ke všemu mi zase nechtěl vykynout mazanec, se z toho už zbláznim fakt....to samý se mi stalo v prosinci s vánočkou a skončila v koši :( No nic, končim s negativismem a jdeme na dnešní článek. Bude o jarních módních trendech, které se líbí mě a které plánuju tohle jaro nosit ;)
BOMBERY - tyhle bundy teď vládnou světu - alespoň tomu módnímu určitě ano. Máte vy už tu svou? Já jsem zatím ukořistila khaki bundičku z HM, kterou vidíte na obrázku úplně vlevo. Moc by se mi ale ještě líbila celočerná a taky nějaká barevná. Tak uvidíme jestli narazím na nějakou hezkou, zatím se mi nějak nedaří.
POLOBOTKY - další věc, která momentálně hodně letí. Tohle je přesně ten typ bot, u kterých jsem si říkala, že tohle teda v žádným případě nosit nebudu. Ale jak je furt někde vidím, vidím jak se dají perfektně zkombinovat, začínám jim přicházet na chuť a teď momentálně hledám ty svoje :)
BOTY SE ŠNĚROVÁNÍM - a máme tu další botičky a zároveň další věc, kterou sháním a nejsem úspěšná. Konkrétně by se mi líbili obyčejné černé balerínky do špičky právě se šněrováním. Nemáte nějaký tip, kde je sehnat za nějakou rozumnou cenu?
KABELKY VE TVARU PYTLE - tohle není ani tak moc trend poslední doby, tyhle kabelky se nosily docela dost už vloni. Já jsem jí ale ukořistila až letos, koupila jsem si krásnou žlutou ze Zary, kterou snad brzo taky uvidíte. 
MARBLE DESIGN - nerada chodím až tak moc s davem, ale co se týče mramorového designu, tak nemůžu jinak. Strašně se mi líbí! Vypadá tak strašně moc čistě a elegantně, že bych ho nejradši měla na všem. Plánuju ty krásné marble Happy Plugs ale líbilo by se mi i něco mramorovaného na sebe nebo i do sebe (třeba bábovku :D). Taky tak ujíždíte na mramoru?

3 komentáře:

  1. Všechny trendy krom mramoru se mi líbí, jediný co by mohli vypadat dobře je možná mramorový kryt na telefon :)

    OdpovědětVymazat
  2. NIkde jsem ještě neviděla takový mramorový outfit se vším všudy, zajímavé :) :D
    Líbí se mi ten bílý batůžek :)
    Jinak krásný blog a články :)

    OdpovědětVymazat

Všechny vaše komentáře samozřejmě čtu a nesmírně si jich vážím! Děkuji :)