čtvrtek 10. března 2016

NÁKUPY VE VÍDNI - FOREVER 21, ZARA, BERSHKA, HOLLISTER

Ahoj!
Dneska pro vás mám pokračování vídeňských nákupů, tentokrát z ostatních obchodů (tím myslím všechny kromě Primarku :D). Těšila jsem se hlavně do mého oblíbeného Forever 21, ve kterém jsem byla v Mnichově a strašně se mi tam líbilo. Tady to ovšem bylo trochu jiný kafe, nějak se mi nelíbil vzhled obchodu (hrozně věcí na malém prostoru) a ani oblečení nic moc. Nakonec jsem si odnesla jen džíny a náušnice. Ty ale uvidíte v článku, tak jdeme na to!
Náušnice z Forever 21. Ze všeho nejradši nosím pecky a tyhle mi přišly fakt zajímavé, takže jsem je prostě musela mít. A ty druhé? Existuje vůbec někdo kdo by nemiloval marble design? Já jsem si ho hrozně zamilovala ♥
Vynechat jsem nemohla ani Zaru, i když tam jsem šla vyloženě jen po slevách, v plné ceně - spíš palbě - tak nakupuju fakt zřídka. No a ulovila jsem tam ten nejpříjemnější cardigan na světě! Tohle je tak strašně krásnej a hebkej materiál...já jsem moc spokojená. Stál mě 20 euro, což není zas tak málo, ale na Zaru myslím dobrý :D
Naběhla jsem i do Bershky, protože se do ní bohužel dostanu fakt málokdy a to je to asi můj nejoblíbenější obchod vůbec. Chci Bershku v Plzni, hned! :D Každopádně tam byly slevy jako blázen, třeba trička za 2 eura :D Tahle sukně je ale z nové kolekce, ale stála jen 12 euro, což je skvělá cena.
Vlevo je to zmiňované tričko za 2 eura, no nekup to :D Jednoduché basic černé tričko s bílým lemem, hodí se ke všemu a takové věci mám já nejradši. Pak jsme taky úplně poprvé navštívili obchod Hollister a úplně jsme si ho s přítelem zamilovali! Nejradši bych ho celej vykoupila i přes ty vyšší ceny. Nakonec jsem vzala jen obyčejné bílé tričko do véčka, ale až tam zavítám příště tak udělám určitě větší nákup ;)
Tak a posledním kouskem z celých vídeňských nákupů jsou džíny z Forever 21. Mají vysoký pas, jsou z příjemného materiálu, nejsou příliš dlouhé a hlavně byly levné. Stály totiž jen 8 euro a to nebyly ve slevě. Teď lituju, že jsem si nevzala víc barev :(

No a na konci dnešního článku bych vám ještě sdělila jednu novinku, ze které mám já osobně úplně mega radost! Pokud máte rádi Bershku, Zaru, Stradivarius a Pull&Bear, a třeba je nemáte ve vašem městě, tak začněte slavit, protože od středy fungujou české eshopy! Hurá! Stačí když najedete na oficiální stránky daného obchodu a tam zvolíte Českou republiku...a pak už jen nakupujete! 

3 komentáře:

  1. Všechno univerzlání kousky a můžeš je mezi sebou kombinovat. Skvělé!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Hollister bych jednou chtěla navštívit, moc se mi líbí jejich trička a mikiny.


    Jarní Soutěž

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ono hodně sejde totiž na tom, jak to všechno chceš koncipovat a jak chceš nakupovat levně... Někdo to dělá přes různé slevové portály a někdo to třeba zase dělá tak, že se potlouká po těch webech a ty slevy vyloženě hledá nebo loví... Já si myslím, že je fajn kombinace obojího, teda no:)

    OdpovědětVymazat

Všechny vaše komentáře samozřejmě čtu a nesmírně si jich vážím! Děkuji :)