úterý 1. března 2016

DVĚ MOMENTÁLNĚ NEJPOUŽÍVANĚJŠÍ RTĚNKY (MAC, LOREAL)

Jestli něco bezmezně zbožňuju, jsou to rtěnky. Ostatního makeupu popravdě ani moc nemám, většinou od každého druhu tak 2-3 kousky (možná až na tvářenky, ty mám taky ráda), ale rtěnky už jsem radši přestala počítat :D Dneska vám ukážu moje 2 aktuálně úplně nejoblíbenější rtěnky. Nevím jestli to máte taky tak, ale když já si něco oblíbím, nosím to furt dokola. Funguje to tak i s oblečením :D
Podle mě patří rtěnky od Mac mezi ty úplně nejlepší. Mám už čtyři a bezmezně je zbožňuju, i když zrovna ty z té matné řady nejsou úplně nejpříjemnější věcí, kterou si můžete dát na rty. Rtěnka, kterou vám chci ale dneska ukázat, patří do řady Satin - má tak saténový finish. Jedná se o odstín Amorous, který je podle mě naprosto nádherný. A i když je tmavší, myslím, že by mohl slušet hodně lidem. Je to taková docela jedinečná červenohnědá barva, ve které se cítím naprosto skvěle. Je to taky tím, že se skvěle nosí, na rtech je neuvěřitelně příjemná a vydrží i nějaké to menší pití a jídlo. Prostě jí dávám jedničku s hvězdičkou! Rtěnky Mac mě asi jen tak neomrzí :) Cena rtěnky je 550 kč buď v Mac prodejně nebo na eshopu Douglas.
Druhá rtěnka je už o něco dostupnější protože je koupená v drogerii (bohužel ale ne v české ale v německé, nevím tak jestli se dá koupit u nás, ale předpokládám, že dřív nebo později se k nám určitě dostane). Je to jemně růžová rtěnka od Maybelline v odstínu 207 Pink Fling. Přesně tyhle odstíny mám ráda, hodí se totiž úplně na každou příležitost a sluší prakticky všem.  Pokud tuhle rtěnku u nás objevíte, určitě po ní sáhněte, je totiž bezvadná, nemám jí vůbec co vytknout. Celkově mám rtěnky od Maybelline hodně ráda, určitě se řadí k těm nejlepším z drogerie.
Jakou rtěnku nosíte momentálně nejčastěji?

2 komentáře:

  1. Momentálně Rimmel 330 a Mac Antique velvet :-) Jsou moje nejoblíbenější.Jinak ta tvoje od macu vypadá taky super, musím na ni mrknout :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ta od Maybelline je naprosto dokonalá!


    Maybelline Baby Skin

    OdpovědětVymazat

Všechny vaše komentáře samozřejmě čtu a nesmírně si jich vážím! Děkuji :)