čtvrtek 17. března 2016

AKTUÁLNÍ KOSMETICKÝ WISHLIST



1. Parfém Valentino Donna - momentálně číslo jedna na mém wishlistu. Jediná návštěva Sephory a jediné přičichnutí způsobilo, že jsem se totálně zamilovala a tuhle voňavku prostě potřebuju. Mám ráda všechny své parfémy, ale tahle vůně...to jsem prostě nejvíce já. 
2. Paletka Zoeva En Taupe - Že by moje první paletka od Zoevy? Docela si pohrávám s myšlenkou, že si jí pořídím, protože u téhle paletky jsem si stoprocentně jistá, že bych jí unosila. Tyhle tlumené barvy nosím prostě ze všeho nejraději. Akorát jsem na pochybách, aby byla kvalitní...nevlastníte jí někdo?
3. Gel na obočí Anastasia Beverly Hills - tahle značka je proslavená právě svými skvělými produkty na obočí a já bych hrozně chtěla vyzkoušet, jestli jsou ty všechny nadšené recenze oprávněné. Bohužel se u nás nedá koupit, ale objevila jsem, že tuhle značku prodávají na německém eshopu Douglas, takže pecka!
4. Krémovopudrové stíny Clarins Ombre Iridescente - jestli něco v létě nosím úplně nejčastěji, jsou to právě kremové stíny, které jdou jednoduše natřít na víčko prstem. Tyhle nádherný stíny jsem viděla u Lou a asi je potřebuju no :D Vyhlídnutý mám dva odstíny, tak uvidíme jak to dopadne :D
5. Benefit Hoola tělový bronzer - tímhle produktem si naopak vůbec jistá nejsem ale láká mě dost, to zas jo. Chci si ale ještě počkat na recenze, když to skoro všechny blogerky dostaly v rámci spolupráce :D
6. Paletky Too Faced Peanut Butter a Natural Matte - líbí se mi obě ale koupit si chci jen jednu....a teď babo raď! Víc bych unosila neutrální matnou ale Peanut Butter je strašně roztomilá a líbí se mi ty dva fialové odstíny...i když nevím jestli by na mě nebyla až moc teplá, sluší mi spíš studenější odstíny. 
7. Nyx matné lipcreamy - do Čech konečně přichází tahle super značka, ale to jste už určitě slyšely. Já už Nyx používám nějakou dobu, v Německu je tahle značka dostupná docela dobře. Jejich matné lipcreamy mě ale děsně lákají, musím říct, že málo která značka má takové množství odstínů jako právě Nyx. 
8. Nars tvářenka Impassioned - nejkrásnější odstín na světě, nezdá se vám? Vůbec nevim kde tuhle tvářenku seženu, protože do pražský Sephory se nedostanu, ale ve své sbírce bych jí opravdu ráda viděla, tak snad se zadaří :)

Po čem právě toužíte vy?

3 komentáře:

  1. Too Faced Peanut Butter and Jelly je úžasná paletka, hodně nad ní uvažuji... z Impassioned mi docela spadla brada - jestli tohle není ten nejkrásnější odstín tvářenky, tak už nevím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasná ale prý určená jen pro americký trh, takže nevím kde jí sehnat...a Impassioned si už hoví v kosmetickým stolečku, jsem z ní naprosto nadšená! :)

      Vymazat
  2. Nars mají i v sephore v brně. Myslím že je sehnatelna ve všech sephorach :) a výlet do prahy s přítelem či s kamaradkouí :D nebude tak špatný nápad ne?

    OdpovědětVymazat

Všechny vaše komentáře samozřejmě čtu a nesmírně si jich vážím! Děkuji :)