úterý 23. února 2016

SLEVY!

Zdravím vás u nového článku!
Dneska si dáme historicky úplně první new in s oblečením na mém novém blogu. Letošní slevy si opravdu užívám, přijde mi dokonce, že teď v únoru jsou snad ještě lepší než v lednu. Snažím se tedy už moc nekupovat zimní věci (pár svetrů mi teda ještě přibylo, ale už končim fakt!), protože už chytám takovou jarní náladu a doufám, že zima se už konečně stáhne do ústraní. Ale třeba dneska byla fakt kosa a u nás padal sníh, takže pecka no. Tak se pojďme podívat co jsem si pořídila nového! ;) Mimochodem - o víkendu jsem byla ve Vídni, takže vás čeká vídeňský článek a taky zase "trocha" těch nákupů, tak se těšte!
Jako první tu mám naprosto boží mini nude crossbody z Mohita. Takovou kabelčičku jsem už sháněla dlouho a konečně se zadařilo. Navíc mě vyšla jen na 150 kč, takže maximální spokojenost :)
V F&F jsem objevila tento nádherný overal na spaní. Zatím si teda musím počkat než v něm budu moct spát, máme totiž v ložnici docela zimu, takže spím jedině v pyžamu s dlouhým rukávem. Vyšel mě asi na 280 kč.
Roláková mikina s tříčtvrtečním rukávem z Reserved. Naprosto perfektní kousek do mého šatníku ;) a ano - naprosto jsem propadla těmto polorolákům nebo jak to nazvat :D
Další úlovek z Reserved. Oversized šedivý, opravdu hodně teplý svetr jak jinak než s polorolákem. Cena byla myslím 400 kč.
Ulovila jsem i tyhle krásné kalhoty ze Zary, které jsem vzala jen tak bez zkoušení a naštěstí mi sedí úplně perfektně! Kupovala jsem je v Německu asi za 15 euro.
Další džíny jsou obyčejné modré z Tally Weijl. V jakém obchodě nejraději kupujete džíny? Já jednoznačně v Tally. Hodně lidí na tento obchod nadává a já vlastně taky (žádný obchod nemá horší kabinky, prostě ne!) ale džíny odtamtud mi prostě skvěle sedí. 
A máme tu další svetr. Strašně jsem si oblíbila khaki barvu, takže tenhle svetr z H&M jsme si prostě musela odnést. Je dlouhý až pod zadek, takže ideální třeba k legínám. ;)
A jako poslední tu máme můj nejoblíbenější kousek ze všech. V Mohitu jsem si koupila tuhle naprosto boží králíčkovou košili, ze které jsem fakt nadšená. Škoda jen, že se tak strašně muchlá :/ Stála 300 kč.

Co jste ve slevách ulovily vy?

3 komentáře:

  1. Ta kabelka je krásná, taková nějaká by se mi taky šikla, ale Mohito k nám na jih bohužel ještě nedorazilo.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Králíčí košile je boží, košile nenosím, necítím se v nich, ale tuhle bych brala. Jinak v TW nakupuji ráda, ale zrovna džíny a šaty mi přijdou, že mají divné číslování. Normálně nosím XS a šaty ani džíny v této velikosti na sebe nedostanu, dokonce jsem si kupovala šaty M.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, to číslování mají zvláštní, to máš pravdu ;)

      Vymazat

Všechny vaše komentáře samozřejmě čtu a nesmírně si jich vážím! Děkuji :)