čtvrtek 11. února 2016

NIKE AIR MAX THEA ANEB JAK JSEM SI UDĚLALA RADOST

Co vy a spontánní nákupy? Praktikujete je nebo si každý nákup musíte řádně rozmyslet? Já jsem přesně ten člověk, kterej nepotřebuje vůbec žádnej čas na rozmyšlenou, když se mi něco líbí nebo je to ve slevě, musim to mít...hned. Když se jedná o nějakou dražší věc, tak samozřejmě nejednám tak zbrkle, ale minulý týden jsem si prostě nutně MUSELA udělat radost a tak se stalo, že jsem si objednala Nike Air Max Thea, po kterých jsem pokukovala už docela dlouho. Jenže ta šílená cena mě dlouho odrazovala..."bohužel" jsem podlehla a botičky už jsou moje! A jsem z nich nadšená! Jak se líbí vám? Mě se klasické Air Maxy nelíbí vůbec, ale tenhle model mi přijde super. Mnohem hezčí tvar boty a taky nejsou (zatím) tak profláklé. Už se těším až se oteplí a já je konečně vytáhnu. A taky nafotím outfit, to je přece jasný ;) Mimochodem - Nike kecky jsou podle mě nejpohodlnější boty vůbec, kam se na ně hrabou Vansky, fakt ;)

2 komentáře:

  1. Jsou moc krásné! :) Já si v lednu udělala radost taky botkami Nike, ale koupila jsem si Nike Free 0.5, které jsou strašně pohodlné a těším se, až je začnu nosit :)

    Kosmetický wishlist 2016

    OdpovědětVymazat
  2. Dřív jsem taky nakupovala spontánně, ale dneska už si nákupy docela promýšlím, jestli se mi to bude hodit, jestli je to nadčasový a tak. :) Ale na druhou stranu myslím, že u těchto bot bych udělala výjimku, protože jsou fakt super! :)

    Lucka www.sleepy-cat.com

    OdpovědětVymazat

Všechny vaše komentáře samozřejmě čtu a nesmírně si jich vážím! Děkuji :)