pondělí 7. března 2016

NÁKUPY VE VÍDNI - PRIMARK

Zdravím!
Chtěla jsem vám napsat něco hrozně smysluplného a vtipného o nakupování v Primarku ve Vídni, ale nějak dneska asi nejsem ve formě a vůbec mi to psaní nejde :D Tak vám snad jen řeknu, že jsem tam zase utratila majlant a že jsem čuměla jak péro z gauče, když v Primarku v pátek ve 3 hodiny odpoledne skoro nikdo nebyl...to se panečku nakupovalo!
Zásoba svíček, bez těch z Primarku prostě neodcházim!
Gumičky, jsou další věcí pro kterou mířím vždycky když jsem v Primarku. Stojí pár korun a docela i vydrží. Tentokrát jsem vzala i pírka (nebo pinetky? já říkám odjakživa pírka :D), a jsou taky super ;)
Brýle jsem vzala tak trochu nedopatřením (zapomněla jsem je vyndat z košíku a doma jsem pak jen koukala :D), ale líbí se mi, takže spokojenost.
Bižuterie taky nesmí chybět, zvlášť když měli slevy ;)
Přihodila jsem i boží týdenní plánovač, lepenky a gelové popisovače jen za euro, no nekup to!
Tyhle botičky jsem si chtěla koupit už několikrát, ale vždycky jsem na ně zapomněla....tentokrát už ne! :)
Bílý obyč rolák jen za 5 euro musel být taky můj, momentálně můj neoblíbenější kousek v šatníku.
Khaki čapka je kup roku, sluší mi a stála jen euro.
Tyhle rozepínací mikiny úplně zbožňuju, nejradši bych je nosila v jednom kuse...v tomhle případě ale kvalita trochu pokulhává bohužel :(
Zimní věci jsem si už nechtěla kupovat, téhle vestě za 9 euro jsem ale neodolala, líbí se vám?
Dál jsem pak koupila ještě pár triček - šedé s polorolákem, obyčejné bílé oversized s véčkovým výstřihem, proužkovanou blůzu s momentálně dost moderním šněrováním a nakonec dlouhé světle šedivé s nápisem a rozparky ;)
No a jako poslední tu mám dvě trička na spaní - to vlevo je obzvlášť roztomilé s králíčkem, když se blíží ty velikonoce :D 

Kalhotky a ponožky jsem klasicky nefotila, ale přivezla jsem si jich hafec, jako vždy :D Co vy a Primark? Milujete, nenávidíte? :D

3 komentáře:

  1. Joooo, svíčky, bez těch se Primark neobejde :D ten planner je super :)

    Já si vždycky dovezu svíčky, ponožky, spodní prádlo, nějakou bižu a kravinky, co mě chytnou... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné věci a hlavně praktické :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem chtěla jet nakupovat do Vídně, ale tento rok se to bohužel, asi všichni víme proč, nepovede :-( Což mě docela dost mrzí, ale co se dá dělat no... Nevadí :-) Nakupuji hodně často ve Vídni hlavně kvůli slevám a našla jsem si takovou super alternativu jménem slevový kupon , což je web, který je plný různorodých slev :-)

    OdpovědětVymazat

Všechny vaše komentáře samozřejmě čtu a nesmírně si jich vážím! Děkuji :)